POJAVILA SE SNIMKA NESREĆE U KOJOJ SU POGINULE TRI DJEVOJKE: ‘Ajla je kod kuće, ali nije u dobrom psihičkom stanju…’

Snimka stravične nesreće sa sarajevske zaobilaznice otkriva kako su živote u njoj izgubile tri mlade djevojke Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) . Nesreća, koja je šokirala cijelu BiH te susjedne zemlje, dogodila se 29. lipnja, kada se BMW X5 u kojem su se nalazile s vozačem Almirom Eljubovićem (20) zabio u metalni stup na autocesti A-1 u Butilama, te se od siline udarca prepolovio.

Vjeruje se da je Eljubović vozio 244 kilometra na sat, a prema snimci se čini da je prije nesreće pokušao isključiti vozilo s ceste.

Osim njega koji je nakon boravka u bolnici pritvoren, nesreću je preživjela i Lejlina mlađa sestra Ajla, koja je 21 dan provela u bolnici, a prije osam dana se probudila iz kome. “Kod kuće je, dobro je, hvala Bogu. No, nije u dobrom psihičkom stanju”, izjavio je za Dnevni avaz njen otac Vahidin Oruč.

Djevojke su se poznavale još od početka osnovne škole, a kobne su večeri išle proslaviti Lejlin rođendan. Inače, mladi je vozač tek nedavno položio vozački te još nije ni stigao podići vozačku dozvolu kako bi vozio neregistrirani BMW X5, koji je bio na prodaju.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj