SPORT I LJEPOTA: Ivana Jurković nova Miss sporta Hrvatske

Nedavno je u zagrebačkom  hotelu ‘Grand Casino Admiral’ izabrana najljepša sportašica Hrvatske.

Medju 16 finalistica titulu je ponijela Korčulanka Ivana Jurkovic, prelijepa 19-godišnja veslačica iz Vele Luke. Nova pobjednica najstarijeg hrvatskog natjecanja ljepote, dobila je trogodišnju stipendiju Visoke škole za menadžment i dizajn Aspira u vrijednosti od 90.000 kuna, weekend u hotelu “Sport” u Ivanic Gradu, besplatan bungee jumping s Masleničkog mosta…

Piše: Džana Mujadžić

Sve finalistice su se publici i žiriju predstavile u četiri izlaza: najprije u kožnoj galanteriji sportske odjeće Body Feeling, kupaćim kostimima, večrnjim opravama iz prodavaonice “Mistic exclusive”. Počešljali su ih uposlenici frizerskog salona “Zanelli”, a našminkala make-up meštrica Zdenka Mihalj.

U zabavnom dijelu programa uz vođstvo novinara TV Nove Davora Garica nastupili su Anezi, Antonija Sola i Colonnia, članovi kluba “Rock’n’ roll” Gimnazije pa Mega Rock, te Paula Hude i Vedran Sraga, najuspješniji hrvatski izvođači latino plesova.

Prva pratilja je Mikaela Štimac Rajtinić , druga Istranka Giulia Moreale, a za misss fotogeničnosti proglašena je Sonja Bonačić, 31-godišnja plesačica iz Splita.

Emma Čaušević/Foto: Agencije

Medu finalisticama je bila i Emma Čaušević, 18-godišnja gimnazijalka iz Zagreba koja se bavi akrobatskim rock’n’rollom porijeklom iz Bosanske krajine.

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj