VIDEO: U novom filmu ‘Star Wars’ neobjavljeni snimci Carrie Fisher

Reditelj J.J. Abrams objavio je da će do sada neobjavljeni snimci glumice Carrie Fisher biti upotrebljeni u novom nastavku serijala ‘Star Wars’ da bi trilogija imala zadovoljavajući zaključak. 

Slikovni rezultat za Carrie Fisher

On je rekao predstavljajući postavu devetog nastavka serijala o porodici Skywalker da će biti upotrebljeni snimci Carrie Fisher snimljeni za film “Star Wars – The Force Awakens” iz 2015. godine.

Carrie Fisher, koja je igrala princezu Leiu umrla je iznenada  2016. kada je završila rad na filmu “Star Wars: The Last Jedi.

“Mi smo obožavali Carrie Fisher. Nismo umeli da pronađemo zaista zadovoljavajući zaključak za sagu o porodici Skywalker bez nje. Pronašli smo način da odamo počast Carrienom naslijeđu i ulozi Leie u Epizodi IX koristeći do sada neviđene snimke koje smo zajedno snimili u Epizodi VII”, rekao je Abrams.

U saopštenju se takođe potvrđuje da će Billy Dee Williams (81) da se vrati u novom filmu kao Lando Calrissian, heroj pobune koji se nije pojavljivao u posljednjoj trilogiji.

Mark Hamil, koji igra Luke Skywalkera također će se pojaviti u najnovijem nastavku. Snimanje će početi u srijedu u Londonu, a očekuje se da će film izaći u decembru 2019. godine. Za sada još nije određen naziv novog filma koji ima radni naslov Epizoda IX.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj