ODJEDNOM IZGUBIO OSJEĆAJ U RUKAMA I NOGAMA I POČEO SLABIJE DA VIDI: Amerikanac tuži McDonalds i Coca-colu zbog droge u soku

Trevor Volker iz savezne američke države Juta, tužio je kompanije Mekdonalds i Koka kola. Volker tuži kompanije jer mu je navodno zaposleni u jednom od Mekdonaldsovim restorana ubacio u piće opoid koji se koristi kao sredstvo za liječenje od heroinske zavisnosti.

Povezana slika

Opisujući incident iz avgusta 2016, Volker u tužbi navodi da je sjeo sa svoje troje djece na kauč, kada je uzeo da pije dijetalnu koka-kolu, dok je čitao mejlove na svom kompujteru. Kako navodi, odjednom je izgubio osjećaj u rukama i nogama i počeo slabije da vidi. Pomislio je da ima anksiozni napad, navodi AP.

Volker je u tužbi naveo da je, prije nego što se onesvijestio, poslao dvije poruke svojoj supruzi, u kojima je naveo da ima čudan osjećaj u rukama i da mu se sve pomjera polako. “Osjećam se uplašeno. Ne znam šta da radim”, napisao je Voker supruzi.

U drugoj poruci, Voker je naveo: “Tako sam uplašen. Pokušavam da budem smiren. Potrebna si mi”.

Volker sada tuži Mekdonalds i Koka-kolu, nakon što su propali pregovori sa Mekdonaldsom. U tužbi se navodi da je državna kriminalistička labaratorija utvrdila da se u piću nalazio buprenorfin, polusintetički opoid koji se koristi za liječenje opoidne zavisnosti u većim dozama i za kontrolu umjerenog bola u manjim dozama.

U tužbi se nalazi i fotografija na kojo se vidi bijela supstanca i tačkice kako plutaju u časi sa dijetalnom koka-kolom.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj