NBA ZVIJEZDA U SUKOBU SA PREDSJEDNIKOM! Melania podržala LeBrona nakon što ga je prethodno napao Donald Tramp

Američka prva dama Melania Tramp stala je u obranu košarkaša Los Angeles Lakersa, LeBrona Jamesa nakon što ga je njezin suprug, američki predsjednik Donald Tramp, uvrijedio u poruci na Twitteru.

U izjavi koju je objavila njezina glasnogovornica, a prenijeli mediji, Melania Tramp je navela da James “dobro radi u korist nove generacije”.

Izrazila je želju da posjeti školu koju je slavni košarkaš otvorio u saveznoj državi Ohio.

Gospođa Tramp ohrabruje svakoga da održi otvoren dijalog o pitanjima koja muče današnju djecu”, navodi glasnogovornica.

Dodaje i da je Melania Trump “putovala diljem zemlje i razgovarala s djecom o važnosti odgovornosti na društvenim mrežama” u sklopu njezine inicijative Be Best (Budi najbolji), kampanji protiv bulinga na internetu.

Tramp ismijao Jamesa

Američki predsjednik na Twitteru je ismijao košarkaša napisavši da je “LeBrona Jamesa intervjuirao najgluplji televizijski čovjek (voditelj CNN-a Don Lemon)”.

“Uspio je prikazati LeBrona kao pametnog, a to zbilja nije lako”, napisao je Trump.

Bila je to njegova reakcija nakon što je James, medijski najviše praćen igrač lige NBA, u intervjuu za CNN optužio predsjednika da “dijeli Amerikance prema boji kože”.

Povod za to je polemika koju su izazvali igrači američkog nogometa koji kleče pri izvedbi nacionalne himne prosvjedujući tako protiv policijskog nasilja nad Afroamerikancima, na što im je Tramp poručio da ih treba otpustiti.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj