‘NEKADA DAVNO U HOLLYWOODU’: Margot Robbie tumači lik supruge Romana Polanskog koju su 1969. godine ubili članovi zloglasne sekte Charlesa Mansona

U novom ostvarenju Quentina Tarantina koje se upravo snima pod nazivom “Once Upon a Time in Hollywood”, privlačna 28-godišnja glumica Margot Robbie oživljava suprugu Romana Polanskog koju su 1969. godine ubili članovi zloglasne sekte Charlesa Mansona.

U umjetničkoj ekipi su i Al Pacino, Ken Russel, Burt Reynolds, Tim Roth te dvije superzvijezde Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, potom sve traženija Dakota Fanning. Biopic će se u Europi premijerno prikazati tek slijedećeg ljeta, za 50. godšinjicu obilježavanja smrti tada 26-godišnje Tate, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće.

Piše: Džana Mujadžić

Roman Polanski, dugogodišnji stanovnik Pariza u kojemu je i rođen prije 85 proljeća je sretan otac Morganne i Elvisa, naslijednika iz drugog braka s aktualnom suprugom, lijepom Francusknjom Emmanuelle Seigner, koja zadnjih  godina glumi u svim njegovim filmskim ostvarenjima ne želi komentirati dogđaj, niti mnoštvo zanimanja iz ličnog života.

Pretplaćena na zivotopise

Margot Robbie posjeduje iskustvo u ovom kinematografskom žanru jer je već tumačila čuvenu klizačicu Tonyu  Harding u životopisu  “Ja, Tonya” snimljenom prošle godine. Uskoro će interpretirati kraljicu Elizabeth I u ostvarenju “Mary Queen of Scots”, koju ce starokontinentalni filmofili moći vidjeti od početka studenog.

Drugi kinematografski projekti koji evociraju Sharon Tate također su u produkciji : Hilary Duff  će tumačiti životnu suputnicu slavnog cineaste u horror filmu “The Haunting of Sharon Tate” , kojeg rezira Daniel Torrands. Reditelj Michael Polish je povjerio glavnu ulogu Kate Boswarth u filmu “Tate”, koji također podsjeća na dogadjaje od prije gotovo pola stoljeća.

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj