DODIK U STRAHU OD GUBITKA IZBORA: Mislim da će Putin doći u Banjaluku!

Predsjednik bh. entiteta Republike Srpske, Milorad Dodik, smatra da će ruski predsjednik Vladimir Putin doći u  RS na otvaranje Rusko-srpskog centra u Banjaluci.

“Ako me pitate da li mislim da će Putin doći u Srpsku na otvaranje centra, mogu vam reći da mislim da hoće”, rekao je Dodik za “Večernje novosti”.

On je istakao da je ponosan na činjenicu da će ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov poslije gotovo dvije decenije doći u Banjaluku 17. septembra na postavljanje kamena temeljca za Rusko-srpskog centar.

“Lavrov je u Banjaluci zato što podržava našu orijentaciju, i u tom smjeru očekujem i da ide razgovor”, rekao je Dodik, te ocijenio da je za Srbe odlično to što će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u septembru biti sa Putinom, a Lavrov u RS-u.

Dodik je naglasio da se on i Vučić konstantno bore da zaštite srpske nacionalne interese i da trpe velike pritiske Zapada i onih koji bi da nametnu rješenja štetna po RS i Srbiju.

(Global CIR/Agencije)

1 Komentaron this Post

  1. hrnjica

    Samo se ti uzdaj u Lavrova i Putina bolje bi bilo po sviju nas da sjedete kao ljudi i dogovorite se kako cete zivjeti sa bosnjacima i hrvatima nego sto non stop pricas o nekoj nezavisnoj drzavi i pripajanju k srbiji iako znas da otoga nejma nijta kakva si mi ti kvazi drzava kad bi na par mjesta mogao preskociti sa jednog kraja na drugi kraj zato smiri svoje puste zelje i radibza dobrobit srbskog naroda radi za bolje sutra svima onima koji zive u bosni i hercegovini ane za samo svoju guzicu

    Reply

Komentiraj