NEPONOVLJIVO ZANOSNA I U 43. GODINI: Mila Jovovich muza pariskog branda “Balmain”

Pariska modna kuca “Balmain” uposlila je uvijek zanosnu Millu Jovovich koja ni sa 43 godine nije izgubila svježinu i dopadljivost te besprijekoran izgled. Glumica, kreatorica, model, zvijezda je posebnog filma u kojem predstavlja jesenje-zimsku kolekciju poznatog labela pod nazivom “Volumen 1”, kojom je  kreator Olivier Rousteing  započeo novu komunikacijsku strategiju.

Video je realizirao Jake Nave a fotografije An Le. Na pariskoj konferenciji za tisak, čuveni stilist je istakao:

Piše: Džana Mujadžić

Nismo mogli naći bolju manekenku od Mille. Nadarena je, a bila je jedna od mojih najdražih filmskih junjakinja – nekoliko puta sam gledao sva ostvarenja u kojima je glumila. Idealna je predstavnica branda “Balmain” jer je jaka i staložena. Uz sve to je prelijepa, a oživljava nanovo moderni i traženi  glamour 90-ih godina prošlog stoljeća. Posjeduje jedinstven izgled, neodoljiva je i savršeno fascinantna.  Ovim projektom smo željeli poslati  značajne poruke klijenteli, a ona nam je to omogućila. Htio sam pokazati kolekciju na novi i neočekivan  način. Sa suradnicima sam odlučio ostvariti koncepcije, sasvim  različite od pokazanih. Upotrijebili smo osobnije i konkretnije načine reklamiranja , u posebnom ugođaju. Jovovich je sve izvela na profesionalan i teatralan način.

Manekenka je potvrdila je svoje zadovoljstvo zbog učešća u projektu :

Na snimanju mi je fotografkinja pokazala mnoštvo mogućnosti kretanja i ponašanja-lupanje stopalima i povlačenje stolica te promjene mjesta! Reditelj me snimao pažljivo, ističući moje oči, usne, ruke…Pokazao me pod najljepšim svjetlom i u najboljoj formi. Jednostavno sam bila sublimirana te odlučila postati  dio projekta udruživši i moje kreacije.

 

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj