JOŠ JEDNA MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U BANJOJ LUCI: Ubijen banjalučki ‘žestoki momak’, ranjena mu supruga

Damir Ostojić Šijan (42) je ubijen, a njegova supruga Sandra Jošić (40) je ranjena sinoć, nešto prije ponoći, nedaleko od kuće u kojoj su u Banjaluci živjeli, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Ubijen banjalučki žestoki momak, ranjena mu supruga

Ostojić, koji je banjalučkoj policiji od ranije poznat, izdahnuo je nedugo nakon što je upucan iz rafalne paljbe, a Jošićeva je prevezena u UKC RS. Ubica je potom pobjegao. Mještani kažu da su čuli rafal.

Izvori bliski porodici ubijenog muškarca potvrdili su nam da je iza njega ostalo troje maloljetne djece. “Žena koja je ranjena je njegova supruga. Nemam riječi. Ne mogu  doći sebi od šoka”, priča naš sagovornik.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je policija saslušala nekoliko lica zbog sumnje da se mogu dovesti u vezi sa ovim ubistvom. Jošićeva, kako je za “Nezavisne” potvrđeno iz UKC RS, ima višestruke povrede.

“S.J. (1978) zadobila je prostrijelne rane gornjih i donjih ektremiteta, grudnog koša i lica. Pacijentkinja je trenutno svjesna i hemodinamski stabilna. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene”, kažu iz UKC RS.

Svi prilasci mjestu zločina u Kozarskoj ulici i dalje su blokirani za saobraćaj, a nakon legitimisanja, policija propušta samo pješake, koji žive u okolnim kućama.

Ubica u bjekstvu

Najmanje 20 policajaca stiglo je na mjesto gdje je sinoć u Banjaluci ubijen Damir Ostojić Šijan, a njegova supruga Sandra Jošić ranjena, javlja novinar “Nezavisnih”.

Brojne policijske patrole čekaju iduću korak, u potrazi za ubicom, koji je u bjekstvu. Istovremeno, tim istražilaca kupi dokaze na mjestu pucnjave. Dio Kozarske ulice je i dalje blokiran.

Među patrolama, koje su nešto prije 10 časova stigle nedaleko gdje je sinoć izrešetan muškarac, nalaze se i pripadnici Jedinice za podršku, naoružani dugim cijevima.

Jake policijske snage na mjestu pucnjave pretražuju svaki pedalj zemlje, u potrazi za čaurama i ostalim dokazima.

(Global CIR/NN)

Komentiraj