(VIDEO) JAJIMA PO BANDIĆU! Gradonačelnik Zagreba se pojavio na protestu zbog oružanog obračuna – bolje da nije dolazio!

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića napali su stanovnici zagrebačkog Vukomerca koji su protestovali nakon jučerašnje pucnjave u tom naselju.

milan bandic foto d milenkovic

Obračun kalašnjikovima između dvije porodice dogodio se u neposrednoj blizini osnovne škole ispred koje su se danas okupili demonstranti. Tamo se tokom protesta pojavio i Milan Bandić. Bandića su u jednom trenutku napali bijesni roditelji đaka i stanovnici Vukomerca, a sve je bilo na rubu fizičkog obračuna, prenosi “Index.hr”.

Bandića su roditelji izviždali i izvređali, u jednom tr enutku nasrnuli su na njega, bacilli su i razne predmete na automobile, a gađali su ga i jajima, navodi portal. U jednom trenutku protestanti su i fizički napali Bandića. Intervenisala je i policija, a neki su prijetili da će zapaliti kuću romskoj porodici koja je učestvovala u obračunu.

Hina prenosi da se na protestu ispred osnovne škole okupilo oko 300 roditelja i građana Vukomerca koji su zahtijevali od nadležnih veću bezbjednost za svoju djecu, kao i iseljenje romske porodice koja je učestvovala u sukobu.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj