STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U BUGOJNU: Nasmrt pretukao staricu pa ubio i zapalio prijatelje saučesnike u zločinu

Svi istražitelji Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona od jučer su mobilizirani, kao i kriminalistički tehničari, koji rasvjetljavaju klupko do sada nezapamćenog zločina, koji se desio u Bugojnu.

Policiji je isprva u 8.20 ujutro prijavljen požar koji je izbio u kući u bugojanskoj ulici Kovačuša, a mrtvi su pronađeni Denis Seferović (24) i Muhamed Meškin (23).

Zamršen slučaj

Situacija se dodatno zakomplicirala kad je svega dva sata nakon toga u svojoj kući mrtva pronađena i A. K. (75).

Nesretna žena je opljačkana i nasmrt pretučena! Na njezinoj glavi pronađene su strahovite ozljede, koje su, prema prvim informacijama, i uzrok smrti, a i na ostalim dijelovima tijela primijećeni su krvavi podljevi.

Iako u prvi mah ništa nije ukazivalo na to da su događaji povezani, policijski izvor za Avaz.ba otkrio je da su inspektori, nakon identifikacije ugljeniziranih tijela, pod lupu stavili N. M., koji je bio nerazdvojan prijatelj sa stradalim mladićima, a živi u susjedstvu ubijene starice.

Osumnjičeni N. M. ubrzo je pronađen i uhićen te je cijeli jučerašnji dan proveo u policijskoj stanici, gdje su ga policajci ispitivali i pritiskali dokazima, pokušavajući dobiti njegovo priznanje. Navodno su očevici primijetili trojicu mladića u blizini doma ubijene žene.

Kako se neslužbeno doznaje, inspektori raspolažu tragovima koji, navodno, ukazuju na to da je požar podmetnut te da N. M. stoji iza toga kako bi prikrio da je, osim starice, ubio i dvojicu prijatelja.

Alkohol i droga

Prema neslužbenim informacijama, nakon zabave u kući jednog od mladića, koju je naslijedio od djeda, mladići su ostali bez alkohola i droge, a N. M. je, navodno, predložio da opljačkaju staricuiz naselja Jaklić III, znajući da je sama i bespomoćna te da ima novca.

Otišli su do staričine kuće, gdje ju je N. M. ubio, nakon čega su se vratili u kuću, a prethodno su kupili još droge i alkohola. Tijekom noći su se posvađali oko plijena pa ih je N. M. obojicu izbo nožem i zapalio, nakon čega je pobjegao.

Mještani pričaju da su se u kući M. M. okupljali mladići koji su puštali glasnu glazbu te da su tu pijančili i drogirali se.

Dolazili su u tu kuću uglavnom da prave derneke i opijaju se. Po tome su poznati u naselju. Njih trojica su stalno bila zajedno. Bilo je čudno kad nisu skupa, jer su bili veoma prisni prijatelji, kazali su za Avaz mještani.

Sva trojica mladića bila su, kako se doznaje, pozitivna na narkotike.

Obdukcija tijela žrtava naređena je za danas (petak). Uzrok požara jučer službeno nije bio poznat, a kuća, navodno, nije polivena nikakvom zapaljivom tečnošću. Pripadnici Vatrogasne jedinice Bugojno požar su lokalizirali i ugasili oko 12 sati.

 

(Global CIR/Agencije/Jabuka.tv)

Komentiraj