(VIDEO) BIOGRAFSKI FILM ‘BOHEMIAN RHAPSODY’: Stalno su bili pod pritiskom, ali su našli nekoga koga će voljeti!

Od svojeg samog početka su grupa Queen i njihova glazba donosili sreću i veselje brojnim obožavateljima diljem svijeta. U svojih 21 godinu karijere četvorica glazbenika koji su činili grupu uspjeli su prodati preko 150 milijuna primjeraka svojih ploča (čak i 300 milijuna, prema nekim pokazateljima) i srušiti brojne rekorde.

Slikovni rezultat za MOVIE QUEEN BIOGRAPHY RHAPSODY

Njihova je priča mnogo puta prepričana, no tek ove godine dobili smo priliku vidjeti sve događaje opisane u onom svjetlu u kojem su se i dogodili.

U pitanju je biografski film ‘Bohemian Rhapsody’, nazvan po možda najznamenitijoj pjesmi grupe Queen, koji je netom dospio u kina. A najnoviji foršpan za taj film upravo je bio objavljen.

Priča koja je pred nama pokazat će nam kako život grupe Queen, tako i život njihovog najpoznatijeg člana, pjevača i autora Freddieja Mercuryja. Mercury, koji se do pridruživanja grupi zvao Farrokh Bulsara, bio je jedna od onih persona koja je uspjela gotovo u potpunosti fascinirati cjelokupnu publiku.

Vidjet ćemo i borbe na različitim frontama, njegovu briljantnost kao tekstopisca i glazbenika, pronalazak nove obitelji u bendu, njegove nezaboravne nastupe – sve to uokvireno stvaranjem zvuka koji je u to vrijeme bio inovativan i revolucionaran. Razdoblje od 1970. do 1985. čini se kao najvažnije u priči o Freddieju i grupi Queen, a završava trijumfom koncerta Live Aid.

Film ‘Bohemian Rhapsody’ slavi glazbu i nastavlja ostavštinu grupe Queen te nove generaciji uči tko je bio Freddie. Prikazuje njegovo djetinjstvo u Zanzibaru, njegov dolazak u London, predrasude s kojima se borio tijekom odrastanja, njegovu sramežljivost i nesigurnost u vlastiti izgled.

‘Bohemian Rhapsody’ u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno od danas, 26. listopada, pa osigurajte svoja mjesta na vrijeme. Ne zaboravite pozvati odlično društvo koje zna uživati u vrhunskoj glumi i glazbi koja je utjecala ili će nesumnjivo utjecati na mnoge generacije.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj