OPLJAČKAN ĆIRO BLAŽEVIĆ: Provalnici odnijeli nakit, novac, ali i pištolj kojeg mu je poklonio Gojko Šušak

Nepoznati počinitelji provalili su u kraljevačku vikendicu bivšeg selektora Zmajeva Miroslava Ćire Blaževića.  Lopovi su otuđili značajnu svotu novca, ali i dragocjenosti, piše Novi list.

“Sine moj, da znaš, ovo me jako pogodilo, razvališe sve…Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: »Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda«. Jesam k….”, izjavio je Ćiro.

Ovo nije prvi puta da su lopovi provalili u Ćirinu vikendicu.

“Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove… Ja im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže. Znali su, recimo, mjesto u zidu iza ormara gdje se nalazi sef. Najprije su probali iskopati cijeli sef, ali nisu uspjeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja…”, izjavio je Ćiro.

Poznati trener otkrio je za Novi list što se nalazilo u sefu.

“Lova, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće, ali, eto, zaj… sam se”, kazao je Ćiro dodavši kako su mu ukrali i pištolj koji mu je poklonio Gojko Šušak. 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj