AKCIJSKA KOMEDIJA PATRICKA HUGHESA: Reynolds i Jackson u nastavku filma ‘The Hitman’s Bodyguard’

Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson reprizirat će uloge Michaela Brycea i Dariusa Kincaida u Lionsgateovom nastavku filma Čuvaj me s leđa (The Hitman’s Bodyguard).

Kako javlja Variety, u nadolazećem filmu Hitman’s Wife’s Bodyguard ponovo ćemo gledati i Salmu Hayek u ulozi Sonije Kincaid. Režiser Patrick Hughes i scenarist Tom O’Connor također su u ekipi povratnika.

The Hitman’s Bodyguard u kina je izašao 18. augusta 2017. godine, a na kino blagajnama zaradio je preko 180 miliona dolara. Pored pomenutog trojca role su ostvarili Gary Oldman, Elodie Yung, Joaquim de Almeida, Kirsty Mitchell i Richard E. Grant.

U središtu radnje originalnog filma bili su Darius Kincaid (Jackson), najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, i Michael Bryce (Reynolds), vrhunski tjelohranitelj koji ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Darius je naime Bryceov zakleti neprijatelj.

Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom (Oldman).

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj