I JOŠ ME U SRBIJI PROGLASE IZDAJNIKOM! Vučić: Za Ugljanina sam peder i fašista, za Hrvate terorista, za Tačija đavo, a za Komšića ne znam šta sam sve…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Helsinkiju, pred odlazak na nove razgovore u Briselu, da o odnosima sa Prištinom, oni koji razmišljaju o pokazivanju mišića, treba da razmisle o cijeni koju bi trebali platiti za takvo ponašanje.

– Interesantno je da sam za Sulejmana Ugljanina i njegove pristalice peder i fašista, za Hrvate sam terorista, zajedno sa Aleksandrom Karađorđevićem, za Tačija sam đavo, ne znam šta sam sve za Komšića. To sam slušao tokom njegove kampanje, kao i da treba da ćutim kako ne bih imao problema s njim. Za dobar dio ljudi u Srbiji sam izdajnik, jer treba da budem i đavo i terorista na kub da ne budem izdajnik – konstatovao je Vučić.

On je rekao da se iz toga vidi, ma koliko se osmjehivao, koliko je teška pozicija Srbije, i koliko morate da se ponašate odgovorno i ozbiljno, odgovornije i ozbiljnije od svih drugih da bi ste čuvali mir i stabinost i ne podlegnete ličnim ocjenama.

– Ja ne želim da podlegnem ličnim ocjenama iako nije nimalo ni prijatno ni lijepo da razgovaram sa Tačijem, niti sa bilo kim od njih. Ali, kao što sam u više navrata rekao, bolje je 100 godina pregovarati nego jedan dan ratovati – naveo je Vučić.

 

 

(Global CIR/Agencije)

 

Komentiraj