KUĆE SLAVNIH IZGORJELE U POŽARU: Gerard Butler podijelio fotografiju izgorenog doma u Malibuu

Broj poginulih osoba u požarima u Kaliforniji porastao je u nedjelju na 31 nakon što je još šestero ljudi pronađeno mrtvo. Uz snažne vjetrove “Camp Fire”, koji je buknuo u četvrtak postao je najrazorniji požar ikada zabilježen u Kaliforniji s više od 6700 kuća, među kojima je i jedna bolnica uništenih u Paradiseu, gradu sa 27.000 stanovnika.

Slikovni rezultat za Gerard Butler podijelio fotografiju izgorenog doma u Malibuu

Prostor požara spalio je više od 6.700 kućanstava i poslovnih subjekata u Raju, više struktura od bilo kojeg drugog požara u Kaliforniji, a broj smrti, koji bi mogao rasti, također ga čini jednim od najsmrtonosnijih.

U požaru su izgorjeli domovi nekih slavnih osoba. ‘Nestala’ uje 2,4 milijuna dolara vrijedna vila pjevača Robina Thickea i njegove partnerice April Love Geary. Bez doma je ostao i holivudski glumac Gerard Butler, koji je užasne fotografije podijelio na svom profilu na drušvenim mrežama.

Pjevačica Miley Cyrus je na društvenim mrežama potvrdila da je izgorjela i njena kuća. “Potpuno sam shrvana. Moje kuće više nema, no uspomene će uvijek ostati. Moje životinje i ljubav mog života na sigurnom su i to je sada jedino važno”, napisala je na Twitteru.

Brojne hollywoodske zvijezde i poznate ličnosti preko društvenih mreža ozražavaju veliku podršku vatrogascima.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj