VIDEO: Pogledajte prve kadrove iz igrane verzije “Kralja lavova”

Kompanija Disney objavila je prvi trailer za igrani remake animiranog klasika “Kralj lavova”, koji će premijerno biti prikazan sljedećeg ljeta.

Slikovni rezultat za IGRANA VERZIJA KRALJA LAVOVA

U traileru se vidi dobro poznati početak priče kada kraljevski vrač – majmun Rafiki životinjama u savani predstavlja tek rođeno mladunče lava – princa Simbu.

Upadljivo je da su pojedini kadrovi gotovo preslikani iz animiranog originala.

Glasove junacima u novoj verziji pozajmili su Donad Glover (Simba), Bijonse (Nala), Set Rogen (Pumba), Bili Ajhner (Timon), Čivitel Ejiofor (Skar) i Džejms Erl Džons koji ponavlja ulogu kralja Mufase i čiji se prepoznatljiv duboki glas može čuti i u trejleru za novi film.

“Kralj lavova” jedan je od najgledanijih animiranih filmova svih vremena i simbol renesanse Disneyjevog studija 90-ih godina prošlog vijeka.

Da je odluka o igranom remakeu pun pogodak, makar s komercijalne strane, pokazuje podatak da je trailer za novu verziju “Kralja lavova” za samo jedan dan vidjelo više od 15 miliona ljudi, i to samo na zvaničnom Disneyjevom kanalu na Youtubeu.

“Kralj lavova” još jedan je u nizu igranih rimmakeova Disneyjevih klasika i “žive verzije” su prethodno dobili “Knjiga o džungli”, “Ljepotica i zvijer” i “Winie the Pooh”, dok su za sljedeću godinu najavjene premijere novog “Aladina” i “Damba”.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj