DOK SU UBICE NJEGOVOG SINA NA SLOBODI! U Banjoj Luci uhapšen Davor Dragičević

Uhapšen je Davor Dragičević – to je na svom Facebook profilu objavila Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića. Ona nije dala više detalja, sem što se oglasila u tri navrata.

Prvi put je kratko napisala: “Upravo pokušavaju uhapsiti Davora”, da bi uskoro dodala:

“Mi smo u autu, oni voze za nama” te dodala:

“Uhapsili su Davora”.

On je u Policijsku upravu Banjaluka doveden u pratnji tri policijska vozila.

Podsjetimo, Davor Dragičević jučer je kazao da su mu u dvorište došla tri inspektora kako bi mu uručili poziv za saslušanje u policiji zbog, kako su mu objasnili, ugrožavanja sigurnosti. Saslušanje bi, kako kaže, trebalo da bude jučer.  Za policiju je imao poruku.

“Sve i jedan pripadnik MUP-a u dvorište u kuću, u kojoj je živilo moje dijete koje ste ubili”, nema ulaska. Tražim izuzeće, nema ulaska, kaže Dragičević.

Majka Davida Dragičevića: Nije im dosta David, sada žele ubiti i Davora

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, odmah nakon hapšenja Davora Dragičevića, na Facebooku se uživo uglasila s videom. Ona je šetala Davidovim trgom, snimala pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i direktnom prijenosu se obraćala javnosti.

„Napravili su nam sačekušu ispod Novog groblja. Sad čekaju da vide koliko će ljudi doći. Evo vam Banja Luke, siguran grad, sigurna Republika Srpska“, kazala je Suzana.

Obraćajući se policajcima na Davidovom trgu kazala je „ovo će vam djeca gledati, otići će ovi s vlasti, ostat će te vi. Radite za mafiju, za dilere droge“.

„Nije im dosta David, sad će i Davora. Moj narode, jadni i bjedni, jadna država. Sinoć su na RTRS-u najavili da će Davor biti uhapšen oni su produžena ruka vlasti, Dodika i Lukača. Plaćajte pretplatu nek se Dodiku sljeva u džep. Trebaju svi doći da vide demokratiju“, naglasila je Suzana.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj