IĆI ĆU GDJE SAM POTREBNA! Angelina Jolie nagovijestila da razmišlja o ulasku u politiku

Holivudska glumica Angelina Jolie nagovijestila je danas da ipak razmišlja o ulasku u politiku. U intervjuu za BBC Today  program, rekla je da bi to odbacila prije 20 godina, ali da bi sada otišla tamo gdje je potrebna.

Jolie, koja je specijalni izaslanik Agencije za izbjeglice Ujedinjenih nacija vodi aktivno kampanje za čitav niz pitanja, uključujući izbjeglice i seksualno nasilje.

Na pitanje da li bi se jednog dana kandidovala da bude predsjednik SAD-a, ona je odgovorila: “Da ste me pitali prije 20 godina ja bih se nasmijajala. Ja uvijek kažem iću ću gdje sam potrebna, ne znam da li sam sposobna za politiku… ali sam se onda našalila i da ne znam da li imam kostur u ormaru”.

“Takođe sam u mogućnosti da radim sa vladama, a takođe sam u mogućnosti da radim i sa vojskama, tako da sjedim na veoma zanimljivom mjestu da mogu mnogo da uradim”, izjavila je ona.

Ona je dodala da će za sada ostati tiha. Na sugestiju da bi mogla biti na listi od 30 do 40 demokrata koji se kandiduju za predsjedničku nominaciju, ona nije rekla ne, već je odgovorila “hvala”.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj