NOVI FIJASKO TUŽITELJSTVA RS-a: Svi privedeni za brutalnu likvidaciju Miloša Ostojića pušteni na slobodu, ništa im nije jasno

MUP bh. entiteta Republike Srpske pustio je na slobodu sve osobe koje su privedene u okviru istrage o ubistvu Miloša Ostojića iz Istočnog Sarajeva.

Ostojić je brutalno likvidiran u klasičnoj sačekuši ispred svog kluba “Sparta” u Lukavici.

MUP RS-a, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa zločinom, priveli su više osoba, među kojima i dvoje državljana Crne Gore, ali su u nedostatku dokaza pušteni.

– Tokom kriminalističke obrade nisu pronađeni dokazi koji te osobe dovode u vezu sa ovim zločinom i svi su pušteni na slobodu – tvrdi izvor blizak istrazi.

Dragica Tojagić, rukovodilac opštih i administrativnih poslova Republičkog javnog tužilaštva kaže da trenutno niko nema status osumnjičenog.

Ostojićeva porodica je veoma imućna, vlasnici su više firmi i pekare “Zlatno zrno”, pa se ispituje da li su ih “reketirale” neke kriminalne grupe.

Ovo je samo još jedan u nizu nerazjašnjenih slučajeva mafijaških likvidacija u Republici Srpskoj, i dokaz o potpunoj nesposobnosti pravosudnog aparata manjeg bh. entiteta.

 

(Global CIR/SB/Agencije)

Komentiraj