REKLA JE DA IMAM LIJEPE BRKOVE! Francuski nogometaš otkrio kako je protekao njegov susret sa Kolindom na stadionu u Rusiji

Francuski tv gledatelji su na društvenim mrežama obilno prokomentirali ispovijest nogometaša Adila Ramija, igrača Olympiquea iz Marseilla, poznatijeg kao aktualnog životnog suputnika Pamele Anderson, koja se doselila u najveću luku Europe.

Mladi Rami je pristao prisjetiti se nogometnog Prvenstva u Rusiji, pred kamerama novinara-reditelja Frédérica Calenge. Njegov veoma zanimljiv dokumentaarac pod nazivom “Druga zvijezda”, prikazan je nedavno na Prvom programu francuske  državne  televizije.

Publika je smatrala najzanimljivijim trenutkom razgovora kada je nogometaš opisao svoj susret sa hrvatskom predsjednicom, koja je predano bodrila Vatrene.

Piše: Džana Mujadžić

-Rekla mi je da imam lijepe brkove, a ja  da bih odgovorio na kompliment, poletno izjavim ‘obožavam Mykonos’. Ne znam zašto, uvijek miješam Grčku i Hrvatsku. Dama se nasmijala, zahvalila mi i otišla. Olivier Giraud koji je prisustvovao nasem kratkom razgovoru me upitao: ‘Jesi li šašav, Mykonos je u Grčkoj?!’ Uhvatio sam se za glavu od srama i neugodnosti, kazao je francuski nogometaš.

Francuski tv gledatelji su se oduševili pricom pa su je nadugo i naširoko komentirali, isto kao i drugi mediji, koji nisu propustili objaviti brojne  fotografije Kolinde Grabar-Kitarovic, posebno one sa plaže, što je diglo jos veću buku.

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj