RAZVODI SE NAJBOGATIJI ČOVJEK NA SVIJETU: Jeff Bezos i supruga MacKenzie razilaze se nakon 25 godina

Američki milijarder Jeff Bezos, osnivač i glavni direktor Amazon.coma kojeg je časopis Forbes proglasio najbogatijim u svijetu, priopćio je u srijedu da se razvodi od supruge nakon 25 godina b

“Želimo obavijestiti javnost o promjeni u našem životu (…) odlučili smo se rastati i nastaviti dalje kao prijatelji”, napisali su Bezos (54) i njegova supruga MacKenzie (48) u objavi na Twitteru.

“I dalje ćemo biti obitelj i dobri prijatelji”, zaključili su, napomenuvši da su tijekom 25 godina braka “surađivali u poslovnim projektima”.

MacKenzie Bezos je književnica a jedna od njezinih najpoznatijih knjiga je “The Testing of Luther Albright”. Bila je među prvim zaposlenicima Amazona a 2014. je osnovala online platformu protiv spolnog uznemiravanja ByStander Revolution.

Bezosi koji imaju četvero djece, upoznali su se dok su oboje radili za newyorško investicijsko društvo D. E. Shaw, puno prije nego je Jeff osnovao Amazon.

Priča se da je dio strateškog programa za Amazon napisan dok je par putovao autom iz New Yorka u Seattle. Časopis Forbes je u srijedu Bezosovu imovinu procijenio na 137 milijarda dolara.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj