TRENUTNO NA MALIM EKRANIMA: Neočekivana popularnost “Uspjeha”

Prva regionalna HBO tv serija “Uspjeh” započela je prikazivanje u južnoj  i centralnoj Europi, skandinavskim zemljama  te Španjolskoj. Rađena je pod rediteljskom palicom oscarovca Danisa Tanovića i po scenariju Makedonca sa zagrebačkom adresom Marjana Alcevskog, jednog od pobjednika HBO Adria First Draft natjecaja.

Krizne sage četvero neznanaca, koji se ponaosob bore sa gradskom svakodnevnicom zauvijek su se povezale zbog nasilnog događaja. Posljedice njihovih postupaka prožimaju sve vidove  veoma različitih života koji najzad odlučuju kontrolirati i samosvjesno usmjeriti osobne reakcije.

Piše: Džana Mujadžić

Radnja se dešava u Zagrebu otkrivajući  zatamnjene strane suvremenih društava i bitisanje jednostavnih, neprimljetjivih žena i muškaraca koje su okolnosti natjerale na originalnost i marginalnost.

Glavne uloge su povjerene Tari Thaller, Toniju Gojanoviću,Uliksu Fehmiu, Ivi Mihalić, Mariji Skaričič a pojavljuju se Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Kosčić, Leon Lučev, Miran Kurspahic, Jasna Žalica i mnostvo drugih nadarenih glumaca.

Izvršni producenti su Steve Matthews i Johnathan Young, nadzorna producentica Emma Turner, a producenti Ana Balentović/HBO Europe/, Nebojša Taraba i Miodrag Sila /Drugi plan/. Direktor fotografije je Erol Zubčević.

Program je dostupan na HBO  GO  usluzi. Šest nastavaka prve sezone korisnicima HBO premium paketa dostupni su na Maxtv-u.

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj