PRINCEZA DIANA JE HTJELA OBJAVITI PRIČU O MENI! Charles i Camilla već 50 godina kriju zajedničkog sina

Iako smo svakodnevno svjedoci skoro svih zbivanja na britanskom kraljevskom dvoru, i redovno obavješteni o svim aktivnostima kraljevske porodice, mnoge stvari se godinama kriju u velikoj tajnosti.

Slikovni rezultat za CHARLES CAMILLA

Privatni život kraljevske porodice jedna je od interesantnijih tema kojom se mediji širom svijeta bave. Život mladih prinčeva, Williama i Harryja i njihovih supruga odavno je poznat široj javnosti, no ono o čemu se već godinama “šuškalo” jeste tajna koja bi mogla napraviti pravi haos na britanskom dvoru ukoliko se pokaže tačnom.

Naime, 52-godišnji Simon Dorante Day iz Australije zahtjeva DNK analizu svoje krvi kako bi dokazao da je on biološki sin princa Charlesa i vojvotkinje Camille. Ova informacija mnoge je šokirala, no izvori bliski kraljevskom dvoru tvrde kako je bivša supruga princa Charlesa, princeza Diana znala za tajnu vezu svog muža kao i informaciju da on ima vanbračnog sina.

-Vjerujem da je princeza Diana znala za mene i da je to htjela javno objaviti- tvrdi Simon, i dodaje kako ni u jednom trenutku nije osjetio bilo kakvu negativnu reakciju Diane prema sebi.

Simo je još dodao kako princeza Diana nijednog trenutka nije željela dovesti ga u opasnost, ali mu je jasno stavila do znanja da zna za njega.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj