OČEVIM STOPAMA: Gandolfinijev sin kao novi Tony Soprano u filmu koji portretira lik kultnog ‘anti-junaka’

Michael Gandolfini (19) dosad je bio poznat isključivo kao sin slavnog glumca Jamesa, ali filmska prilika koju će dobiti na setu novog filma o mafijašu Tonyju Sopranu sjajna je prilika da tinejdžer pokaže je li od oca naslijedio i nešto glumačkog talenta.

‘The Many Saints of Newark’ je naslov filma koji će portretirati kultnog filmskog anti-junaka Tonyja Soprana u razdoblju prije onog koje smo od 1999. do 2007. pratili u HBO-ovoj uspješnici ‘The Sopranos’, donosi Variety

Kultna TV serija, po mnogima jedna od najboljih svih vremena, prati život šefa mafije u New Jerseyju, ali osim njegovih poslovnih problema bavi se i onim privatnim. Tony se u seriji bori s mentalnim zdravljem, zaljubljenošću u vlastitu psihijatricu, lošim odnosom s majkom te razmaženom obitelji, a unatoč tome što je definitivno riječ o negativcu koji ne preza ni pred čim kad je ostvarenje poslovnih planova u pitanju, mnogi su tijekom godina zavoljeli njegov lik i suosjećali s emotivnim grubijanom. 

Za ulogu Tonyja Soprana, James Gandolfini je osvojio Zlatni globus, tri Emmyja i isto toliko nagrada udruženja američkih glumaca, a preminuo je od posljedica srčanog udara 2013. godine, u 51. godini života. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell

foto: PA/Pixsell

Velika je čast, ali i odgovornost uskočiti u tatine cipele. Radujem se raditi s fantastičnom ekipom koja je stvarala seriju – izjavio je Jamesov mlađahni sin, koji će u nadolazećem filmu igrati ulogu mladog Tonyja. 

8Global CIR/Agencije)

Komentiraj