JAVIO SE OTAC DAVIDA DRAGIČEVIĆA! ‘Uskoro ću objaviti snimku ubojstva moga sina, jasno se vidi ko ga je ubio

Poručujem im da imam snimku ubojstva koje su snimile kamere na Reiffeisen banci, a na kojoj se detaljno vidi i tko ga je ubio. Zbog toga vlada velika panika u policiji, ali i u banjalučkom tužiteljstvu’, kazao je otac Davida Dragičevića, mladića čije je mrtvo tijelo pronađeno u ožujku prošle godine u Banjoj Luci.

Davor Dragičević, otac 21-godišnjeg Davida Dragičevića, čije je mrtvo tijelo pronađeno potkraj ožujka prošle godine na ušću rijeke Crkvene u Vrbas u Banjoj Luci, već skoro godinu dana tvrdi da je njegov sin ubijen te vodi bespoštedni rat s vlastima Republike Srpske optužujući ih da su odgovorne pa i umiješane u ubojstvo.

Dragičević je za portal Srpskainfo izjavio da posjeduje snimku ubojstva svoga sina te da će je uskoro obaviti. Snimka će, kaže, izazvati kaos u Republici Srpskoj i čitavoj Bosni i Hercegovini.

Otežavaju mu ekshumaciju posmrtnih ostataka

Kazao je i da nisu točne tvrdnje policije da je nudio 15.000 eura za montiranu snimku Davidovog ubojstva.

“Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju da to nije točno. Poručujem im da imam snimku ubojstva koje su snimile kamere na Reiffeisen banci, a na kojoj se sve detaljno vidi, između ostalog i toko ga je ubio. Zbog toga vlada velika panika i u policiji, ali i u banjalučkom tužiteljstvu”, kazao je Dragičević za Srpskainfo.

Rekao je i da ima problema s ekshumacijom sinovljevih posmrtnih ostataka.

“Podnijeli smo zahtjev za ekshumaciju. Međutim, sada nam traže još neke papire i punomoći. Traže da to dostavimo u roku od sedam dana ili će nam biti odbijena mogućnost da ekshumiramo tijelo. Pokušavamo na vrijeme dostaviti te papire, iako je riječ o namjernoj opstrukciji. Ako mi ne odobre, osobno ću ga iskopati i iznijeti iz ove države“, poručio je.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj