TEHNIČKI NEISPRAVAN! Žena bez dozvole vozila autobus na liniji BG – Subotica

Kako pišu Večernje novosti, oko 9.30 sati policija je isključila iz saobraćaja veliki dabl-deker, autobus beogradske „Laste“ koji je saobraćao na liniji Beograd-Subotica, jer je kontrolom utvrđeno da nije tehnički ispravan, a osim toga, njime je upravljala T.A. (31) bez vozačke dozovole.

Kako je ovom listu potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, njihova patrola je utvrdila da žena koja je bila za volanom nema vozačku dozvolu za D kategoriju neophodnu za upravljanje autobusom, a osim tehničke neispravnosti vozila, postoje sumnje da je bilo prekršaja u korištenju tahografa kao i drugih nepravilnosti. 

“Autobus je isključen iz saobraćaja, nalazi se na autobuskoj stanici u Kikindi, a putnici su zbrinuti. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Beograd – Subotica preko Kikinde. Zanimljivo je se u papirima kao formalni vozač navodi N.R. (59), ali je vozilom upravljala žena bez vozačke dozvole”, potvrđeno je “Novostima” u policiji. 

Autobus nije napravio nikakav saobraćajni prekršaj prilikom vožnje, već je zaustavljen tokom radovne kontrole saobraćaja na području Kikinde. Zbog naknadno ustanovljnih prekršaja ovog prekršaja policija će podnijeti odgovarajuće prijave.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj