HOROR NA HRVTASKOM OTOKU PAGU: Otac bacio svoje četvero maloljetne djece s prvog kata kuće, s visine od šest metara

Policija je jutros u 6.47 sati dobila dojavu o obiteljskom nasilju u Pagu. Naime, muška je osoba s prvog kata obiteljske kuće bacila svoje četvero maloljetne djece.

Slikovni rezultat za Otac bacio svoje četvero maloljetne djece s prvog kata kuće, s visine od šest metara

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-a Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Djeca su potom prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Bacio ih sa šest metara visine

Do užasnog obiteljskog nasilja došlo je u ulici Josipa bana Jelačića, a otac je djecu bacio sa šest metara visine. Djeca imaju tri, pet, sedam i osam godina.

Radio HRT javlja da je policija djecu pri dolasku na intervenciju zatekla pri svijesti. Ona su trenutačno u Općoj bolnici Zadar.

Dvoje djece je teže ozlijeđeno

Ravnatelj bolnice u Zadru Željko Čulina rekao je da je dvoje djece teže ozlijeđeno, javlja N1.

“Djeca su trenutačno u obradi, na rendgenima, pregledima, u 11 sati objavit ćemo u kakvom su zdravstvenom stanju, tada ćemo imati informacije nakon pretraga”, rekao je ravnatelj bolnice.

Problematična obitelj

Neslužbeno doznaje kako se radi o inače problematičnoj obitelji koja se doselila u Pag.

Priveden je

Muškarac u dobi od 54 godine trenutačno se nalazi u službenim prostorijama policije.

Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zaštite djece, priopćila je PU zadarska.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj