NAJVEĆI PAD FACEBOOKA U POVIJESTI: Još uvijek se ne zna uzrok, korisnici i dalje imaju problema…

Dan nakon svog najvećeg pada u povijesti Facebook se i dalje muči s problemima na sustavu. Ipak, uspjeli su djelomično proraditi.

Iako se većina korinika te društvene mreže u četvrtak uspjela ulogirati su svoje profile, te objavljivati na svojim zidovima, ima još onih koji javljaju da postoje problemi.

Iskustva s padom Facebooka korisnici su objavljivali na Twitteru pod hashtagom #FacebookDown i #InstagramDown.

Twitter, inače konkurentsku mrežu, iskoristio je i sam Facebook kako bi korisnicima pojasnio što se događa. Ondje su naveli kako nije riječ o hakerskom napadu.

Dodajmo svemu da je problema bilo i na drugim platformama u njihovom vlasništvu poput Instagrama i Whatsappa, javlja CNN.

Facebook, koji se uvelike financira od oglasa, rekao je za Bloomberg da istražuje do koje su mjere problemi pogodili oglašivače, uz mogućnost da im se eventualno i vrati novac.

Međutim, to u srijedu nije bio jedini problem s kojim se Facebook suočio – New York Times je navečer objavio da su protiv Facebooka njujorški tužitelji pokrenuli istragu zbog osobnih podataka koje je ta društvena mreža navodno dijelila s drugim tehnološkim grupama.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj