ČEST GOST BERLUSCONIJEVIH ZABAVA! Misteriozna smrt manekenke: Bolio ju trbuh, otrovali su je zbog knjige koju je pisala?

Talijanske vlasti otvorile su istragu mogućeg ubojstva nakon nerazjašnjene smrti Imane Fadil, marokanskog modela koja je bila česti gost Berlusconijevih neslavnih ‘bunga bunga’ zabava. 

33-godišnja Marokanka u milansku je bolnicu primljena početkom veljače ove godine zbog snažnih bolova u trbuhu, a umrla je 1. ožujka. Vijest o njenoj smrti objavljena je tek u petak, a Imane Fadil je za vrijeme boravka u bolnici svojim prijateljima i odvjetniku rekla da misli da je otrovanapiše britanski Guardian

– Liječnici ni s kakvom izvjesnim sigurnošću nisu identificirali nikakvu patologiju koja bi mogla objasniti smrt Imane Fadil, izjavio je za Reuters glavni milanski tužitelj Francesco Greco, dodajući da je u medicinskoj dokumentaciji marokanskog modela bilo ‘nekoliko anomalija’. 

Ruby Case Trial - Milan | Autor: Suliman/Press Association/PIXSELL
Foto: Suliman/Press Association/PIXSELL

Fadil je inače 2012. godine svjedočila protiv Silvija Berlusconija, kada mu se sudilo za plaćanje seksa s maloljetnicom. Tada je pred sudom izjavila da su na njegovim zabavama djevojke često u kostimima časnih sestara izvodile striptiz dok je Berlusconi, pazite sad, nosio masku nogometaša Ronaldinha. 

Berlusconi je te 2012. godine prvotno optužen da bi ga kasnije sud oslobodio obrazloženjem da bivši talijanski premijer nije mogao znati da je djevojka s kojom je stupio u spolni odnos bila maloljetna. 

Talijanski mediji javljaju da je Fadil pisala knjigu o svojim iskustvima te da je nadležnim sucima predan rukopis nakon što je umrla.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj