NEVJEROVATNA TRAGEDIJA U BiH: Policajac se igrao s pištoljem pa slučajno upucao oca troje djece

Ispred Osnovnog suda u Vlasenici danas je oko 12 sati došlo je do pucnjave u kojoj je smrtno stradao Milomir Jeftić. Neslužbeno se doznaje kako je pravosudni policajac Mladen Deurić pucao iz pištolja. Nedugo nakon događaja je uhićen.

Glasnogovornik Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar potvrdio je da su policijski službenici postupili po prijavi te pod nadzorom postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Istočnog Sarajeva, poduzimaju sve mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja ovog nemilog čina.

Iza ubijenog ostalo troje djece

Mladen Deurić, koji je osumnjičen za ubojstvo, počeo je raditi kao sudski policajac prije manje od tri mjeseca, piše Srpskainfo. S druge strane, ubijeni Jeftić je došao na suđenje, a iza njega je ostalo troje djece. Direktor Sudske policije bh. entiteta Republike Srpske Željko Dragojević upoznat je sa slučajem.

“Deurić je odradio pripravnički staž kod nas, a prije toga završio je obuku za sudskog policajca, kao i obuku za upotrebu vatrenog oružja”, izjavio je Dragojević te dodao: Nalazim se na službenom putu, koji ću upravo prekinuti i vraćam se natrag te ću odmah krenuti za Vlasenicu kako bih dobio službene informacije kako se dogodio ovaj slučaj.”

Prema neslužbenim informacijama, Deurić se igrao pištoljem koji je slučajno opalio i pogodio nesretnog Jevtića.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj