MISTERIOZNIH 30 SATI: Sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, pronađen sinoć živ i zdrav pored autoputa, poslije više od 30 sati od nestanka…

Mladen Milojević (22), sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, pronađen je sinoć oko 21 sat, poslije više od 30 sati od nestanka.

– Policija nam je javila da je moj brat nađen u Mihajlovcu. Očekujemo da stigne kući svakog trenutka, nismo se čuli sa njim, ne znamo detalje – rekla je “Blicu” Magdalena Milojević, Mladenova sestra.

Kako nezvanično saznajemo, Mladen je pronađen desetak kilometara dalje od Umčara, u Mihajlovcu, nedaleko od istoimenog motela.

MUP: Pronađen bez povreda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su večeras M. M. (22), bez ikakvih povreda, saopštio je MUP. Nakon intenzivne potrage, policija je pronašla mladića na auto-putu, u visini sela Mihajlovac. Mladić je pronađen bez ikakvih povreda, a njegov nestanak je rano jučer prijavljen policiji, kaže se u saopštenju.

Zvonko Milojević potvrdio da mu je sin pronađen živ i zdrav, da mu je u policiji rečeno da dobro izgleda, samo se osjeća iscrpljeno. “Ne znamo kada će da stigne kući, ali to je sada manje važžno. Najvažžnije je da je on žživ i zdrav”, rekao je Milojević oko 22 sata za “Pink”.

30 sati neizvjesnosti

Porodica je prijavila Mladenov nestanak jučer oko 19 sati policiji, a preko društvenih mreža apelovala je na sve koji ga vide ili imaju neku informaciju o njemu da se jave. Policija se uključila u potragu za mladićem, angažovani su i psi tragači, a helikopter MUP-a nadlijetao je šire područje Umčara. Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, bivši čuvar mreže crveno-bijelih, Zvonko, bio je u potpunoj agoniji tokom potrage za njegovim sinom i sa ostatkom porodice apelovao je na sve ljude koji znaju bilo šta o Mladenu da se jave.

Mladenova sestra Magdalena ispričala je “Blicu” da se njen brat odvezao očevim “audijem A6” od Jagodine ka Sopotu, a da mu se kod naplatne rampe kod Umčara automobil, navodno, pokvario, nakon čega je otišao da potraži mehaničara. Mladića su oko 13 sati snimile kamere na naplatnoj rampi, a potom i pred jednim auto-servisom, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Ostavio automobil, pa nastavio pješke

Automobil je pronađen nedaleko od naplatne rampe, prozor na vozilu bio je spušten, unutra su bile njegove lične stvari i telefon, a mladić je otišao pješke, samo sa torbicom u ruci. Plavokosi mladić je u trenutku kada je nestao nosio sivi duks, crnu trenerku i patike “džordanke”.

Istog dana javio se jedan stariji čovjek sa tvrdnjom da je vidio mladića sa tim opisom, ispričali su u porodici nestalog mladića, a danas je pozvao još jedan čovjek sa tvrdnjama da ga je video kod – Kovina.

– Zvao nas je prvo jedan deka i rekao da je video Mladena kako usplahireno juri pješke u nekom pravcu. Danas nas je pozvao jedan čovek i rekao da ga je vidio kod Kovina i da se uputio u smjeru ka Nišu. Taj čovjek detaljno je opisao njegov izgled i šta je nosio od odjeće i to sve se detaljno poklapa. I taj čovjek je ispričao da je mladić kojeg je vidio bio uznemiren, što nam je nelogično, jer je Mladen stabilna ličnost i nije imao većih problema, osim pritisaka oko fakulteta – ispričala je Magdalena Milojević.

Šta se sve događalo tokom 30 sati od trenutka kada se mladiću izgubio svaki trag, pa do sinoć oko 21 sat kada ga je policija pronašla, ostaje da se razjasni po mladićevom povratku kući.

(Global CIR/Blic/Agencije)

Komentiraj