ROMANSA KRUNISANA BRAKOM! Udala se kćerka Caroline od Monaca i Hanovrea

Charlotte Casiraghi, predivna nasljednica Caroline od Monaca se prošlog wikenda udala za oca svog sedmomjesečnog sina Balthazara, nakon dvogodišnje ljubavne romanse. Rekla je “Da” galskom producentu Dimitri Rassamu, sinu jedincu još uvijek privlačne glumice Carole Bouquet.

Mladenka od 32 godine odabrala je brokatnu kratku opravu kuće Yves Saint Laurent sa tri mašne na grudima, koja je podsjećala na haljinu njezine bake Grace Kelly, koju je slavna glumica nosila za trajanja građanskog vjenčanja sa princem Rainierom III, 18. travnja 1956. godine.

 Da je kod Grimaldijevih stil obiteljsko naslijedstvo pokazuje i predivna toaleta otkrivenih ramena, branda Chanel koju je mlada žena nosila za vrijeme recepcije u villi Vigie, nekadašnjeg posjed Karla Lagerfelda, danas raskošnog i luksuznog prostora za primanja i svečanosti. Radi se o hotelu sa pet zvjezdica, okrenutom moru.

Piše: Džana Mujadžić

Haljina je neodoljivo podsjećala na model iz filma Alfreda Hitchcocka “To Catch a Tief”.

U društvu svjetskog ‘show biza’ i prisustvu majke Caroline, kao i sina Raphaela, čiji je otac poznati galsko-izraelski humorist i glumac Gad Elmaleh, koji trenutno gradi zavidnu karijeru u SAD-u, te bebe Balthazara, slušala je glazbu francuskog rapera Mc Solaara koji je njezinoj majci posvetio poznatu melodiju “Treflov as” i engleskih rockera, grupe The Kooks, Charlotte Casiraghi se i dobro zabavila.

Ona je i zaštitno lice mnoštva svjetskih labela, sto joj dozvoljava lagodan  život. U Parizu je završila Filozofski fakultet, a u Londonu studij novinarstva.

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj