TO SU MI REKLI NJENI LJUDI! Tramp: ‘Kraljica Elizabeta se u zadnjih 25 godina nije zabavila kao za vrijeme moje posjete, vjerujte mi!’

Američki je predsjednik kazao da je njegov posjet Elizabeti II. najzabavnija stvar za britansku kraljicu u posljednjih 25 godina, prenosi CNN.

Slikovni rezultat za truamp u velikoj britaniji globalcir.com

U posljednjih 25 godina kraljica Elizabeta je obilježila zlatni i dijamantni jubilej, posjetila razne kontinente, slavila vjenčanja svojih unuka i rođenja brojnih praunuka te se susrela s brojnim vođama.

Ali, prema predsjedniku Donaldu Trampu, Njezino Visočanstvo se nikada nije zabavilo kao za vrijeme njegovog posjeta prošli tjedan.

“Imamo odličan odnos, smijali smo se i zabavljali. Njezini ljudi kažu da se nije toliko zabavila u 25 godina. Tada sam bio kritiziran zbog toga zato što su rekli da se previše zabavljamo”, kazao je Tramp za emisiju “Fox and Friends” Fox Newsa u telefonskom intervjuu, u petak.

Tramp je uživao u posjetu kraljici sa svojom obitelji, a dojmila ga se i povijest.

Devedesettrogodišnja kraljica ugostila je američkog predsjednika i prvu damu koji su bili u državnom posjetu prošloga tjedna.

Dio posjeta je bila i večera u Buckinghamskoj palači.

Glasnogovornik Buckinghamske palače je rekao da Trampovi komentari “nisu nešto što bi komentirao”.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj