NOSIO SAM DVOJNICU! Costner je otkrio tajnu filma ‘Tjelohranitelj’: To nije Whitney…

Filmski hit ‘Tjelohranitelj’ iz 1992. omiljen je mnogim generacijama, a 27 godina nakon glavni glumac Kevin Costner (64) otkrio je istinu o plakatu za film. Dosad se smatralo da Costner nosi Whitney Houston, ali sad je ispričao kako to nije bila ona već njena dvojnica. 

The Bodyguard (1992) directed by Mick Jackson and starring Kevin Costner, Whitney Houston and Gary Kemp. A bodyguard falls in love with a pop singer he is hired to protect against a stalker. | Autor: Profimedia

– Na slici nije bila Whitney zapravo. Ona je otišla kući, a ta djevojka koju nosim u naručju je njena dvojnica. Glava joj se ne vidi svakako jer je naslonjena na moje rame, što je i bilo prikladno. Bila je uplašena, jer se radilo o sceni u kojoj masa ljudi prekida njen koncert – rekao je Costner za EW.

Tvrdi kako je odmah znao da će to biti odlična fotografija za poster.

– Tu sliku sam izabrao zato što ju je uslikao moj prijatelj Ben Glass. Poslao sam je Warner Brothersu i rekao: ‘Evo postera’ – prisjeća se. Ipak, nije sve bilo tako jednostavno. Producentima se nije svidjelo to što se ne vidi lice Whitney Houston s obzirom da je bila velika zvijezda u to vrijeme i zasigurno bi privukla brojnu publiku. Na kraju je ipak izabrana fotografija na kojoj uopće nije Whitney. 

Screenshot | Autor: Screenshot

Costner i Houston na snimanju su imali jaku kemiju. Ostali su u dobrim odnosima pa je na njenom sprovodu 2012. Kevin održao govor. Ispričao je i kako je za iskre koje su frcale na snimanju zadužen scenarij Lawrencea Kasdana .

– To je bila smiješna, a kisela veza koja je jedinstvena. Način na koji je pisan tekst stvarao je iskre. Riječi su pružale kemiju – zaključio je Kevin. 

(Global CIR/24sata)

Komentiraj