AMERIČKI MEDIJI: Predozirala se unuka Roberta Kenedija?

Unuka Roberta F. Kenedija, Serša Kenedi Hil (22), pronađena je mrtva u porodičnoj vikendici u Hajanis Portu u Masačusetsu, a Njujork tajms prenosi da se vjerovatno predozirala.

 Serša Kenedi Hil / Print screen Youtube

Kako se navodi, ona se nalazila u kući svoje bake Etel (91), supruge Roberta Kenedija, ubijenog 1968. godine, a kada je Hitna pomoć u četvrtak popodne došla prevezla ju je u bolnicu gde je konstatovana smrt, prenosi Rojters.

Kako se navodi, portparol bolnice nije se odazivao na pozive Rojtersa, kao ni drugi zvaničnici, međutim Njujork tajms, Boston gloub i drugi mediji pozivaju se na saopštenje porodice Kenedi u kome je potvrđena smrt devojke, što je posljednja u nizu tragedija jedne od najpoznatijih američkih političkih dinastija.

Serša stavlja ružu na grob svoga dede 2000. godine / Foto -AP

“Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Serše. Njen život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju”, navodi se u saopštenju porodice.

Njujork tajms se poziva na dva neimenovana svjedoka bliska porodici koja tvrde da se djevojka predozirala.

Kuća porodice Kenedi /Foto -AP

Hil je studirala na bostonskom koledžu, gde je bila potpredsjednik Demokratske omladine, a pisala je i o svojoj borbi sa mentalnom bolešću 2016. godine.

Ona je bila jedino dijete Pol Mičel Hila i Kortni Kenedi Hil, koja je bila peto od 11 djece Etel i Roberta Kenedija.

(Global CIR/Agencije)

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI IZRAEL STOJI IZA UBOJSTAVA KENNEDYJEVIH? (I): Trebamo početi s pretpostavkom da su ubojstva povezana…

Komentiraj