VIDEO: Neki tvrde da je Grabar-Kitarović u Kninu bila alkoholizirana, pogledajte cijeli video i prosudite sami!

Kada je u nedjelju navečer održala govor na kninskoj tvrđavi, društvene mreže odmah su se zapalile zbog nastupa aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Damir Krstičević, Kolinda Grabar Kitarović i Davor Božinović

Neki od građana zamjerili su joj što je dobar dio govora održala na engleskom jeziku, dok su drugi pak komentirali da je u govor uplela previše glume i afektiranja te da nije pokazala prave emocije.

SDP-ove eurozastupnik i bivši ministar branitelj Predrag Fred Matić govor je pak nazvao degutantnim, poručivši čak da se htio ispovraćati. ‘I ona patetika, pa ona nije kraljica Hrvata, ona je kraljica patetike, a govorila je pred vojnim zapovjednicima koji ne trpe da im se priča tri dana i da im se pjeva. Vojnicima se kratko i jasno treba zahvaliti za ono što su učinili, održati prigodan govor, ne treba biti govor od pola sata, nije to misa, a ona je i govorila i pjevala… Političari ne trebaju uzimati zasluge ni sportaša ni branitelja, jer nisu njihove. Oni mogu biti neki skromni dekor koji daje potporu i zahvalnost, a ne da uzmu sve vrhnje sebi’, kazao je Matić.

Neki na društvenim mrežama iznijeli su sumnju i da je predsjednica bila pod utjecajem alkohola, a to je javno izrekao i bivši predsjednik Ivo Josipović.

‘Jučerašnji govor predsjednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Riječ je o nedopustivom nastupu. Vidjeli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na prigodu na kojoj je govorilo, nego je imala i čudnu gestikulaciju, pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola’, rekao je Ivo Josipović za N1.

Radi li se o pravim ili lažnim emociijama i ima li istine u Josipovićevoj teoriji, pogledajte video cijelog govora i procijenite sami.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj