KO JE ISKLJUČIO KAMERE PRIJE UBISTVA! Ponovo saslušana saradnica Olivera Ivanovića, saslušanje trajalo tri i po sata

U Tužilaštvu u Prištini danas je po treći put iskaz dala Silvana Arsović, dugogodišnja sekretarica i saradnica Olivera Ivanovića.

UŽAS U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ubijen Oliver Ivanović, preminuo nakon što su ga upucali! Ubica pucao iz pištolja sa prigušivačem, pa zapalio astru kojom je pobegao

Ksenija Božović iz Građanske inicijative SDP, stranke Olivera Ivanovića, rekla je za Kosovo Online da je saslušanje Arsović trajalo tri i po sata.

Kao jedini razlog za ponovno saslušanje, Božović je kazala da je navodno tužilac rekao da je stigla ekspertiza rada sigurnosnih kamera u kancelariji GI SDP i da su utvrdili da je neko 4. januara 2018. isključio kamere i da ih je 16. januara, u 08.16 časova, poslije ubistva, ponovo uključio.

– U suštini, oni nemaju nikakav dokaz, i dalje se vrši pritisak na jednu ovakvu ženu koja je bila iskreni prijatelj Olivera Ivanovića. Samo idu na blef i ti istražni organi, tako da je taj njihov pravni sistem mnogo razočaravajući – rekla je Božović.

Advokat Silvane Arsović, Dobrica Lazić, potvrdio je za Kosovo Online da je održano saslušanje i da očekuje da tužilaštvo obustavi ovaj postupak.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj