U Baškoj Vodi nestao mladi Amerikanac! Majka: Prijetili su mu, u opasnosti je

“Molim vas pomozite nam naći našeg sina. Ima 18 godina i putuje sam. Došao je u Zagreb 19.7. a zadnji put je viđen 25.7. u Baškoj Vodi. Imamo razloga vjerovati da je u opasnosti, te hrvatska policija i FBI aktivno tragaju za njim”, objavila je na Facebooku obitelj Jacoba Andrewa Linga. Taj 18-godišnjak iz Philadelphije u američkoj državi Pennsylvaniji nestao je prije desetak dana prilikom posjeta Hrvatskoj.

Slikovni rezultat za "Molim vas pomognite nam naći našeg sina. Ima 18 godina i putuje sam.

Na upit Indexa, majka nestalog Jacoba javila nam se iz Philadelphije i pružila dodatne informacije u nadi da će pomoći u njegovom pronalasku. Doznali smo da je Jacob imao bradu i naočale, ali je naočale slomio netom prije polaska na put.

Upravo je njegova majka Katherine Lingo bila posljednja osoba koja ga je kontaktirala. “Bio je u beach baru u Baškoj Vodi u 12:20, razgovarali smo putem FaceTimea, pričao je sa mnom, djedom i ujakom. Izgledao je dobro i činio se sretnim. Nisam imala nikakav kontakt s njime od tada, niti bilo tko drugi. Njegov mobitel od tada više nije bio u upotrebi. Prijavila sam njegov nestanak američkom veleposlanstvu 31. srpnja. 3. 8. primila sam SMS u kojem netko prijeti mom sinu. Uključen je FBI koji istražuje je li prijetnja stvarna ili lažna.”, piše Index. hr.

Jacobova majka Katherine pretpostavlja da je policija poslala njegovu sliku u medije. “Policija traga za njim od 31. 7. i nemaju nikakve tragove. Rečeno mi je da je svaka policijska postaja aktivno tragala za njim i da je 300 policajaca pretraživalo područje na kojem je posljednji put viđen”, kazala nam je.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj