GUCCI OSTVARIO NOVI MIRIS ZA NJU I NJEGA! Sloboda postojanja u zelenoj bočici sa zlatnim zatvaračem uz Harryja Stylesa

Bivši interpret “One Dirctiona” uspio je nametnuti čuvenom brandu Gucci, svoj davno potvrđeni položaj modnog dandyja. Harry Styles je već nekoliko puta bio zaštitno lice kampanja čuvene talijanske marke, koja aktualno predstavlja miris za nju i njega “Mémoire d’une Odeur”/Sjećanje na miris/, sa nazivom na francuskom jeziku.

Ostvario ga je Alessandro Michele čiji  zadnji “Cruise” modeli začuđuju jedne i oduševljavaju druge, a Styles mu je podario veselost vječitog dječaka, koji sa grupom prijatelja u zemaljskom raju preživljava sanjane događaje. U raskošnosti procvjetanog ljeta, sex simbol tinejdžera  razdragano se šeta po polju, u blizini predivnog dvorca Montecavello.

Piše: Džana Mujadžić

 Glavna ideja kampanje je osobna sloboda, magičnost bezvremenosti, nepripadnosti bilo kakvom tlu ili društvu.

-Zamislio sam svijet kao odsjaj mitskog postojanja u kojem je obitelj osobna zajednica  socijalnog okvira u kojem vlada savršena sloboda i gdje su uloge osoba i stvari- neodređene.

Zamislio sam memoriju, izvornog sjećanja! Ono je i linija vodilja mirisa Mémoire d’une Odeur, uzdiže se putujući kroz vrijeme i prostor. Marka uskače u budućnost, sjećajući se prošlosti-zato miris nema spolnosti, mogu ga upotrebljavati žene i muškarci, kazao je Michele.

Mi koji dugo pamtimo shvatamo kampanju kao povratak utopije hippy epohe, a Michele je uzbudio na pariskoj promociji, povjeravajući nama novinarima neobični sastav mirisa: rimska kamilica, jasmin latica indijskog koralja, karanfilci cedra, santola i šumskog cvijeća.

Zelena bočica sa zlatnim zatvaračem sadrži 40ml po cijeni od 66 eura.Dostupna je online na site-u gucci.com.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj