NAJPLAĆENIJE GLUMICE NA SVIJETU: Scarlett Johansson u prošloj godini zaradila 56 miliiona dolara!

Scarlett Johansson je u jednoj godini zaradila 56 miliona dolara., dok je zvijezda ‘Moderne porodice,’ Sofia Vergara zasjela je na drugu poziciju na Forbesovoj listi najplaćenijih glumica svijeta. Ona je zaradila 9 miliona dolara manje nego Scarlett.

Magazin Forbes svake godine napravi, između ostalog, listu najplaćenijih glumica u proteklih godinu dana. Tako je na prvo mjesto drugu godinu zaredom zasjela Scarlett Johansson (34) koja je zaradila nevjerojatnih 56 miliona dolara,  u razdoblju od jula 2018. do juna 2019. Poznata je po ulozi ‘Crne udovice’ u filmu ‘Osvetnici’.

alt

Zvijezda ‘Moderne porodice’ Sofia Vergara (47) zasjela je na drugu poziciju s ostvarenom zaradom od 44 miliona dolara. Sofia je jedno vrijeme bila na prvom mjestu Forbesove liste najplaćenijih glumica. 

alt

Na trećem mjestu je Reese Witherspoon (43), ‘plavuša s Harvarda’ koja je u posljednje vrijeme najpopularnija kao producentica i glumica u seriji ‘Male laži’. Ona je zaradila 35 miliona dolara.

alt

Osim ‘najbogatije trojke’, na listi se nalaze još i Elisabeth Moss (37) koja glumi u seriji ‘Sluškinjina priča’, Margot Robbie (29), Nicole Kidman (52), Jennifer Aniston (50), Kaley Cuoco (33), Charlize Theron (44) i Ellen Pompeo (49). 

(Global CIR/SB/Agencije)

Komentiraj