MELANIJINA SMOTRA! Američka ‘prva dama’ uzburkala duhove

Ako Summit G7 u Biarritzu nije poboljšao globalnu situaciju, niti umanjio svjetske probleme, ‘prva dama SAD-a’ je uspjela skrenuti pažnju javnosti. Njezin mladenački izgled oduševljava, iako se zna da je malo ‘pomogla prirodu’, znalačkim zahvatima na licu i povećavanjem grudi.

Ne treba zaboraviti da je Melanija Knavs, odnosno Melania Tramp nekadašnja manekenka. Za prvo pokazivanje u galskom elitnom ljetovalištu odjenula je kanarinac-žutu opravu sa motivima “tie&die”. Kreacija je iz kolekcije “Cruise 2019”, te je bila u prodaji prošle godine.

Piše: Džana Mujadžić

Kombinirana sa roza-bombon cipelama čuvenog Louboutina, izazvala je mnoštvo rasprava i komentara. Posebno što je model aktualno nedostupan jer se njegova izrada-okončala.Primjećeno je da je manje skup od uobičajene Melanijine garderobe – samo 650 dolara.

Američka ‘First Lady’ je proljetos izazvala poseban skandal, kratkim odlaskom u Japan, gdje je bila raskošno odjevena. “Evening Standard” je naveo kako je za 48 sati pokazala odjeću koja je Bijelu kucu stajala 12.000 eura.

Zadnje pojavljivanje Melanije Knavs-Tramp prouzročilo je brojne komentare na društvenim mrežama, a najreprezentativnija je opaska američke modne urednice  Anne Bratskeir :

-Izgledala je ponosito i sigurno, ali ako je nastojala podržati američke kreatore, mogla je odjenuti dostupnu opravu!

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj