BIVŠI KAPITEN NOGOMETNE REPREZENTACIJE BIH POVRIJEĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Automobil u kojem se vozio Spahić sletio s ceste!

Emir Spahić, bivši kapiten fudbalske reprezentacije BiH, povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se tokom noći, kako je potvrđeno iz više izvora, dogodila na sporednom putu u blizini Gacka.

Kako saznajemo, automobil, u kojem je Spahić bio na mjestu suvozača, sletio je s ceste. On je tom prilikom, kako je najprije utvrđeno, zadobio lakše povrede.

Međutim, on se kasnije navodno počeo žaliti na bolove u nozi, te se sumnja da mu je noga slomljena ili je došlo do napuknuća kosti, zbog čega će helikopterom biti prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

U Okružnom tužilaštvu Trebinje kazali su nam da je tužilac obaviješten o saobraćajnoj nesreći, ali budući da je bio samo jedan sudionik, te da se radilo o lakšim povredama, tužilac nije izlazio na uviđaj.

U trebinjskoj bolnici su nam kratko rekli da se Spahić nalazi na Odjelu intenzivne njege, te da se očekuje njegov transport za Sarajevo.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj