NEVJEROVATNA ŽIVOTNA DRAMA JACKA NICHOLSNONA: Njegova majka cijelo vrijeme je glumila da joj je on mlađi brat…

‘Kralja Hollywooda’ i jednu od najvećih zvijezda modernoga doba Jacka Nicholsona (82) osim sjajnih uloga obilježile su tokom života i mnoge drame. 

'How Do You Know' Premiere - Los Angeles

Njegova veza s glumicom Anjelicom Huston (68) bila je jedna od omiljenih tema tabloida, a od malih nogu bio je okružen zabavljačima i zabavljačicama. Naime, njegova majka bila je plesačica u noćnom klubu, a udala se za talijanskog plesača, Nicholsonova oca za kojeg se kasnije ispostavilo da je već bio oženjen. Glumac svog oca nikad nije upoznao. 

Nicholsonova je majka u trenutku začeća imala samo 17 godina pa su je njezini roditelji odlučili ‘pretvoriti’ u njegovu sestru i podići dijete kao svog sina, dok je njegova majka cijelo vrijeme glumila da joj je on mlađi brat.

Skandaloznu obiteljsku priču otkrili su kada je časopis Time objavio tekst o obiteljskom stablu glumca. Tada je javnost doznala da mu je ‘sestra’ zapravo mama, a njegova navodna mama bila mu je baka. U trenutku kada je Nicholson saznao tko su mu zapravo mama, baka i djed, već su bili mrtvi pa ih nije mogao suočiti s lažima. 

Cijeli mu se život tada okrenuo naglavačke. Iako se šokirao, glumac je tada rekao kako cijelu stvar zapravo ne bi nazvao traumatizirajućom jer je bio dosta psihički stabilan u tom periodu života pa je udarac istine dobro podnio.

Nicholson je poučen vlastitom obiteljskom pričom svojoj djeci pružio sve što je mogao i uvijek je bio uz njih. Priznaje kako mu je žao što stariju kćer nije dovoljno viđao jer je gradio karijeru, no sa svom ostalom djecom provodio je svaki slobodan trenutak.

(Global CIR/24sata.hr)

Komentiraj