OVA KOMPANIJA SVAKODNEVNO LETI U ‘AREA 51’: Pogađate, ‘obični’ ljudi ne mogu do karte…

Istraživači tajnih podataka i ljubitelji paranormalnog češće će na nebu iznad Područja 51 vidjeti obični avion nego NLO. Naime, postoji aviokompanija koja svakodnevno leti do ove tajne lokacije.

Mala flota bijelih Boeinga 737 ukrašenih običnom crvenom crtom leti s terminala ograničenog pristupa međunarodne zračne luke McCarran u Las Vegasu, ravno u najtajniju američku bazu, piše Curiosity. Ti avioni se nazivaju “Janet jets”, prema oznaci koju dobivaju kada lete u civilnom zračnom prostoru.

Nemaju veze s NLO-ima

Područje 51, odnosno službeno “Odjel 3 Centra za testiranje leta Zračnih snaga”, tajno je postrojenje u južnoj Nevadi, koje datira iz 1955. Ono je poznato zbog priča da je nakon pada NLO-a u Roswellu 1947., osnovano tajno postrojenje za istraživanje izvanzemaljaca i njihove tehnologije. No, američka je vlada 2013. priznala postojanje čitavog kompleksa te navela kako ono nema veze s izvanzemaljcima, nego s njihovim programom za razvoj špijunskog zrakoplovstva.

Čak šest tih aviona redovito leti u najstrože čuvani zračni prostor na Zemlji, a “obični smrtnici” ne mogu kupiti karte za let. Oni lete i na mnoga mjesta u Nevadi koja su u dometu Zračnih snaga, a jedno od njih je i Ispitno mjesto Nevada. Ondje je SAD testirao više od 900 komada nuklearnog naoružanja, a ondje se nalaze i vladini objekti koji imaju veze s testiranjem tajnih naprednih borbenih zrakoplova i borbenom obukom.

Tražili stjuardese

No, tajnovita je aviokompanija u siječnju prošle godine objavili oglas za radno mjesto stjuardese. No, uz uobičajene zahtjeve za taj posao, naveli su i posebne uvjete: “morate biti ravnodušni i bistri u rješavanju neobičnih incidenata i situacija (teški vremenski uvjeti, uključujući turbulencije, kašnjenja zbog vremenskih uvjeta ili mehanizacije, otmice ili prijetnje bombom)”. Vrlo važan preduvjet je i posjedovanje aktivne oznake tajnosti.

(Global CIR/Net.hr)

Komentiraj