VJEČNI MODELI: Chanelova kolekcija “Cruise” u Capriju

Nakon Hong Konga i Italije, poznati pariski brend Chanel je potvrdio da će sljedeću kolekciju “Kruzing”, predstaviti na jugu napuljske uvale.

Vječni modeli

Prva kolekcija ove vrste koju je ostvarila Virginie Viard, nasljednica i dugogodišnja suradnica modnog kaisera Lagarfelda, koji je preminuo u veljači u 85. godini života, naglašava modele koje je Coco Chanel obradila 20 godina, prošlog stoljeća.

Piše: Džana Mujadžić

Kolekcija “Cruise”, kuće sa dvostrukim C, odnedavno je dugo očekivana u modnom kalendaru, zahvaljujući preminulom Lagarfeldu, koji je i pokrenuo zbog preokreta imagea marke, na smotrama ovog tipa. U Chanelu ističu kako je slavni Nijemac prvi pokrenuo istinski show, “Cruise” kolekcijama, pozivom na uzbudljiva putovanja.

Sjećanje na žrtve

Od 2016. godine, Chanel je događaj organizirao u Parizu, radi podrške renomeu galske prijestolnice nakon atentata sa kraja 2015. godine. Planirao se put u Aziju sa zadnjom kolekcijom “Cruise”, predstavljenom početkom svibnja u Parizu.

Krajem godine se predviđa let u Hong-Kong sto će se, najvjerovatnije, odgoditi jer nemiri i protesti u toj regiji ne prestaju.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj