PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO: Ubijen vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta na Buni kraj Mostara?

Tijelo muške osobe pronađeno je jutros u mjestu Buna pokraj Mostara, potvrđeno je za Oslobođenje iz Operativnog centra MUP-HNK-a.

– Osoba inicijala N. I. (1964) pronađena je mrtva. Prijavu smo dobili oko 7.30 sati, i to u Policijsku stanicu Jug, rekao je glasnogovornik MUP-a HNK-a Ljudevit Marić.

Na mjestu događaja su pripadnici MUP-a HNK-a, te je trenutno u toku uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja. Saznajemo da je usmćen Nino Ivanković, vlasnik poznate Vile Ivanković, a da se sumnja da ga je likvidirala S. H. (1998), koja je u bijegu.

Kako saznajemo S.H. je često dolazila u objekt gdje se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom. Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi.

Također, neslužbeno saznajemo da je u objektu zatečen i jedan muškarac koji je uhapšen, a koji se dovodi u vezu s odbjeglom Hidić. Ugostitelj je navodno ubijen s leđa, a na mjestu zločina je pronađen i pištolj.

Uviđaj na mjestu događaja je okončan, a tijelo je odvezeno. Dežurna kantonalna tužiteljica odbila je dati više informacija, kazavši kako je za to “prerano”.  

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj