SLOMLJENE MU NOGE I IMA POTRES MOZGA! U Zagrebu pretučen kontroverzni poduzetnik!

Ispred zagrebačkog hotela Esplanada sinoć je napadnut i teško povrijeđen preduzetnik Hrvoje Petrač, široj javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi Dragulji.

Slikovni rezultat za hrvoje petrač

Zagrebačka policija je na svojoj internet stranici u jutarnjim satima objavila da je 54-godišnjak napadnut oko 22.30 u Mihanovićevoj ulici, nakon što mu se na ulici “prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac”.

– Nakon što mu se obratio, fizički ga je napao te ga teško povrijedio. Ljekarska pomoć teško povrijeđenom muškarcu pružena je u KBC Zagreb, a za počiniocem koji se dovodi u vezu s ovim dogadajem policija intenzivno traga – kažu u policiji, prenosi Hina.

Prema neslužbenim podacima, Petrač je napadnut dok je ispred hotela izlazio iz svog automobila, a navodno je zadobio frakture kostiju obje noge i potres mozga.

Zbog otmice Zagorčevog sina kao i iznude od preduzetnika Miroslava Matkuna, Petrač je služio kaznu u mnogim hrvatskim zatvorima. Prije suđenja za otmicu na kojem je Zagorca prokazao za krađu dragulja iz sefa hrvatskog Ministarstva odbrane, kada je 2000. godine odlazio s dužnosti, više od godinu dana bježao je hrvatskom pravosuđu.

U zatvoru u Lepoglavi suprotno zatvorskim pravilima uživao je razne pogodnosti na koje nije imao pravo, zbog čega su bivši upravnik zatvora i njegov pomoćnik nepravosnažno osuđeni na 20, odnosno 14 mjeseci zatvora, navodi Hina

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj