DEVETI NASTAVAK SAGE! Ratovi zvijezda – Uspon Skywalkera!

Fanovi su čekali dugo, dugo na finale Ratova zvijezda, a jednako dugo im je trebalo da se ‘oporave’ od finalnog trailera za deveti nastavak sage.

Sa natpisom „Saga će završiti. Priča živi vječno “, trailer obećava da će zatvoriti priču koja je započela sa seoskim dječakom Lukom Skywalkerom (Mark Hamill) koje se nalazi uhvaćen u međugalaktičkoj borbi u originalnom, revolucionarnom filmu Georgea Lucasa, Nova nada.

U ponedjeljak navečer po američkom vremenu objavljen je trailer za Ratove zvijezda: Uspon Skywalker-a (Star Wars: The Rise of Skywalker), a u prodaji su ulaznice za posljednji film u serijalu koji se prikazuje od 1977.

Još od ‘Nove nade’, saga je obuhvatila dva originalna nastavka, tri prequela, potpunu „trilogiju nastavaka“ i dva antologijska filma, ili samostalne filmove u više ili manje istom vremenskom razmaku.

Trailer za ‘Uspon Skywalkera’ (Rise of Skywalker) sugerira dramatičan kraj, jer prikazuje sjajne snimke bitki na brodovima na nepreglednim podivljalim okeanima, likove koji skaču preko kanjona u ogromnim džunglama, krupne planove suznih očiju i, naravno, svjetlosne sablje.

Napisan, režiran i produciran od strane JJ Abramsa, u ‘Usponu Skywalkera’ (Rise of Skywalker) glume Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac i Lupita Nyong’o, uz originalne glumce trilogije Mark Hamilla, Ian McDiarmida i Anthony Daniels kao robota C -3PO.

Stvaraoci filma su u maju rekli da će scene snimljene s originalnom glumicom Carrie Fisher, koja je umrla 2016., biti ‘preuređene’ za Uspon Skywalkera.

Sam film neće biti u kinima do 20. decembra, ali fanovima su ‘kao na infuziju’ nuđeni teaseri, barem od kad je prošle godine počelo snimanje.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj