AMERIKU TRESE SKANDAL, DEMOKRATSKA KONGRESNICA UHVAĆENA U LEZBO AKCIJI: Procurile fotografije, ljubi se sa svojom pomoćnicom, puši bong i ima istetoviran nacistički krst?!

Procurile su fotografije američke demokratske kongresnice Katie Hill (32)na kojima pozira gola s tetovažom koja podsjeća na nacistički Željezni križ, puši bong i ljubi se sa svojom pomoćnicom Morgan Desjardins (24).

UNITED STATES - JANUARY 29: Rep. Katie Hill, D-Calif., arrives for a House Oversight and Reform Committee business meeting in Rayburn Building on Tuesday, January 29, 2019., Image: 411675503, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** Minimum Rates Apply in the US: $75 for Print, $20 for Web ***, Model Release: no, Credit line: CQ-Roll Call / ddp USA / Profimedia

Skandalozne fotografije prve otvoreno biseksualne kongresnice iz Kalifornije Daily Mail je objavio dan nakon što je protiv nje pokrenuta istraga zbog navoda da je imala seksualne odnose s dvoje mladih asistenata, muškarcem i ženom.

Odvjetnici mlade kongresnice zatražili su od britanskog lista da ukloni sporne fotografije jer se radi o ‘ugrožavanju privatnosti’. Također, zanijekali su da tetovaža ima ikakve veze s nacističkim simbolima, piše Huffington Post.

To je samo nastavak bure koja se digla nakon što je Katien suprug Kenny Heslep, od kojeg se trenutno razvodi,početkom godine na Facebooku potvrdio da je ona u vezi s kolegom Grahamom Kellyjem.

“Isprva nisam tražio razvod jer je ona biseksualka. Jedino nisam znao da je našu vezu učinila otvorenom”, napisao je Heslep na društvenoj mreži. U srpnju je ipak predao papire za razvod.

Hill je njegove navode demantirala i tvrdi da ju je suprug zlostavljao u braku koji je trajao devet godina. “On me zbog prekida odlučio poniziti”, kaže.

Dok vezu s muškim kolegom nije priznala, potvrdila je da je spavala s mladom kolegicom koja je radila na njezinoj izbornoj kampanji 2017. godine.

“Tijekom posljednje godine mog lošeg braka započela sam jednu vezu. Znam da je to neprikladno, ali sam dozvolila da se dogodi iako nije bilo razumno. Ispričavam se zbog toga”, napisala je Hill.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj